Thursday, November 15, 2007

Δελτίο Τύπου για τη διανομή του Λευκώματος της Έκθεσης "Εξοδος Κινδύνου"


Οι ετήσιες εκθέσεις κόμικς της Φοιτητικής Εβδομάδας του Α.Π.Θ. ξεκίνησαν το 2001 με πρωτοβουλία της ομάδας «Ένατη Διάσταση» και έκλεισαν ήδη 7 χρόνια σταθερής παρουσίας. Η διοργάνωση της φετινής έκθεσης, έγινε από τη φοιτητική ομάδα κόμικς «Inkorrekt» και είχε τίτλο «Έξοδος Κινδύνου».

Όπως κάθε χρόνο, η έκθεση συνοδεύτηκε από την έκδοση λευκώματος, που περιλαμβάνει πλήρως όλα τα έργα των συμμετεχόντων. Το λεύκωμα αυτό, μπορείτε να το βρείτε ήδη στα βιβλιοπωλεία, «Clip Art», «Comicon», «Κεντρί», «Metropolis», , «Ανικουλα», «Η ‘Αγνωστη Καντάθ», «Ιανός», «Μαλλιάρης» «Πρωτοπορία», και «Σπηλιά των Κόμικς» της Θεσσαλονίκης, και από το Δεκέμβρη θα υπάρχει και στα καταστήματα comics της Αθήνας.

Το λεύκωμα είναι έγχρωμο, έχει μέγεθος B5 και 96 σελίδες με κόμικς και πωλείται στην τιμή των 4ων ευρώ.

Στα ίδια βιβλιοπωλεία μπορείτε να βρείτε και τρία παλιότερα λευκώματα εκθέσεων: «Με το ζόρι» (2005) «Σημεία & Τέρατα» (2003) καθώς και το λεύκωμα της ελληνοϊταλικής έκθεσης «Παιχνίδια Μελάνης» (2005) στην τιμή των 3ων ευρώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία απευθυνθείτε στο e-mail: inkorrekt@gmail.com ή επισκεφθείτε το blog: inkorrekt-comics.blogspot.com για να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας μας.